WORLDCHEFS Academy

Bine ai venit la WORLDCHEFS Academy

Programul de formare online gratuit Pre-Commis Chef este pentru tine dacă vrei să devii bucătar profesionist sau să începi pregătirea pentru a deveni bucătar.

Urmând programul de formare de bază și parcurgând lecțiile în ritmul tău propriu, ai putea fi pregătit pentru primul tău loc de muncă. Este la fel de simplu ca și cum ai citi lecțiile, ai viziona videoclipurile de formare online și/sau ai citi transcrierile și ți-ai testa cunoștințele pe măsură ce progresezi în cadrul cursului, apoi ai trece cu succes evaluarea finală.

Vă luptați să accesați o conectivitate fiabilă la internet? Puteți descărca cursul complet prin intermediul aplicației mobile, unde puteți accesa toate resursele de formare și vă puteți testa cunoștințele înainte de a susține evaluarea finală online pentru a primi certificatul.

Fie că doriți să învățați prin intermediul platformei web sau prin intermediul aplicației mobile, care oferă un mod de studiu offline, veți putea finaliza programul Pre-Commis Chef și veți fi bine pregătit pentru primul dumneavoastră loc de muncă.