Taste Culinary Business Academy

Taste Culinary Business Academy

Adresa: Strada16 Vlad Tepes, Brasov
Telefon: +40 268 455 401

Pagina de Facebook

ASTE Culinary Business Academy (TASTE) este o instituție educațională din Brașov care oferă un program de licență în Management și Business Culinar, oferind o diplomă Britanică de licență după finalizarea anilor de studiu.

Inspirați de prima lor academie, specializată în Management Hotelier Internațional, au creat TASTE Culinary Business Academy, ambele instituții având un parteneriat academic cu Manchester Metropolitan University din Marea Britanie.

TASTE a fost creată deoarece mulți studenți din cadrul American Hotel Academy doreau să urmeze o carieră în industria culinară, iar cursurile specializate în acest domeniu nu erau suficiente pentru a putea înțelege tot ce presupune aceasta.
Urmând modelul AHA și învățând din provocările trecute, TASTE a fost creat și încet, dar sigur, își ajunge din urmă academia-soră.

TASTE Culinary Business Academy face parte din AMERICAN EUROPEAN EDUCATION (AEE) – o organizație non-profit care pune accentul pe o educație orientată către industrie și practică, pe lângă partea teoretică, ținând cont de cele mai înalte standarde de calitate aplicate în Europa și Statele Unite ale Americii.AEE a fost fondată în 2012 în Brașov, România și în prezent include 3 academii: TASTE Culinary Business Academy, American Hotel Academy, Digital Hub Academy, în Brașov, România