De peste zeci de ani, Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism-România s-a angajat să sprijine și să promoveze tradițiile culinare autentice, devenind un pilon al culturii gastronomice românești.

La ediția a XI-a a Festivalului „D’ALE PORCULUI”, care va avea loc între 9-10 noiembrie 2024 la Oradea, A.N.B.C.T. continuă această misiune, aducând împreună maeștri bucătari și experți apreciați din toată țara, pentru a celebra preparatele românești tradiționale și talentul local.

Festivalul reunește 50 de echipe din Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Satu Mare și din Ungaria, alături de peste 30 de producători locali, 10 artiști populari și mii de iubitori ai tradițiilor, așteptați să ia parte la acest spectacol culinar de proporții.

Printre jurații renumiți din acest an, care vor evalua preparatele, se numără:

Cu fiecare ediție, „D’ALE PORCULUI” consolidează rolul său de cel mai important festival de cultură gastronomică tradițională din România, oferind o experiență autentică și savuroasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *