Bun venit la cursul minunat despre gelateria artizanala italiana, care va va oferi o introducere completa si va pregateste pentru noul sezon cu un start fresh! Cursul este sustinut de catre expertul in gelato, Stefano Dal Maso, si este destinat atat incepatorilor, cat si celor cu nivel mediu de experienta.
Acest curs va oferi o privire istorica asupra gelateriei italiene si va acoperi modurile de productie, echipamentele necesare intr-un laborator si ingredientele utilizate, precum si functiile lor. Veti invata modele de retete pentru gelato si sorbeturi, inclusiv retete traditionale cu zahar, care vor fi prezentate in cadrul unei demonstratii practice.
-
Gelato de fistic pur 100% cu lapte, smantana si galbenus de ou
-
Gelato de nocciola pura 100% cu lapte, smantana si galbenus de ou
-
Gelato de ciocolata 22 – 24% cu lapte, miere, smantana si galbenus de ou
Retete vegane, fara zahar, cu stevia si indice glicemic redus – demonstratie practica
-
Fior di latte – cu lapte de cocos deshidratat
-
Vanilie – cu lapte de cocos deshidratat
-
Sorbet de mango cu procent de 30% fruct
-
Sorbet de capsuni cu procent de 50% fruct
Nu ratati aceasta oportunitate de a invata si a va dezvolta abilitatile de gelato, inscrieti-va acum la cursul nostru de la data de 16 Martie!
Avem disponibile patru locuri gratuite, oferite de partenerul nostru educational HORECA School, pentru membrii activi ai asociatiei noastre (care si-au achitat cotizatia anuala la zi).
Daca numarul de inscrieri va fi peste numarul de locuri disponibile, participantii alesi vor fi sunati de catre HORECA School pentru detaliile de participare. Va multumim pentru intelegere.