Hospitality Culture Institute a organizat la Ateneul Român gala dedicată Romanian Hospitality Awards, unde peste 100 de profesioniști din industria ospitalității au urcat pe scenă, nominalizați, votați și aplaudați de cele mai importante nume și branduri din HORECA, din întreaga țară.

În repetate rânduri, discursurile câștigătorilor au menționat echipa, comunitatea, bucuria de a aduce zâmbete clienților, dar și dificultățile și nevoia de a fi împreună ca breaslă. Ceea ce susținem și noi în noul mandat al asociației, cu acțiuni care vor reprezenta mai mult decât concursurile internaționale unde vom reprezenta România.

La Romanian Hospitality Awards, Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, prin Cezar Munteanu, a prezentat premiul Cel mai bun Chef, unde pe scenă au urcat Nico Lontras, Oana Coantă ș Alex Petricean, prin echipa de la NOUA.

Felicitări Florin Maxim pentru organizare și tuturor celor 130 de profesioniști din industrie care au votat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *