Academia City Grill

Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism a dezvoltat o serie de parteneriate strategice cu entitati educationale, care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, in vederea promovarii educatiei de profil de calitate. Alaturi de partenerii nostri, dezvoltam programe, oferim burse, organizam cursuri sau folosim baza logistica disponibila pentru pregatirea echipelor nationale de bucatari si cofetari.

Academia City Grill

Adresa: Restaurant Pescarus, Bucuresti 
Telefon: 0730 188 402

Pagina de Facebook

Grupul City Grill a lansat in anul 2018 Academia City Grill în scopul pregătirii actualilor şi viitorilor angajaţi ai restaurantelor. Academia City Grill este o instituţie acreditată pentru oferirea cursurilor de ospătar şi bucătar, cu recunoaştere internaţională, dublată de practică.

Cursanţii din academie fac practică în restaurantele grupului, dublând astfel valoarea cunoştinţelor acumulate în cursurile teoretice. În cadrul academiei se lucrează în serii de câte 10-20 de oameni. Cursurile se desfăşoară pe o perioadă de patru luni, atât în cazul ospătarilor, cât şi al bucătarilor.

Academia City Grill funcţionează ca o şcoală profesională. Ospătarii au cursuri o dată pe săptămână, iar practică în bucătarie de două ori pe săptămână. Investiţia totală pentru cei trei ani de studiu din program se ridică la peste 250.000 euro. Investiţia necesară dezvoltării facilităţilor pentru Academia City Grill ajunge la 100.000 euro.