
Conferința națională „Patrimoniu gastronomic și sustenabilitate” – Sibiu
ANBCT – Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism organizează conferința națională „Patrimoniu gastronomic și sustenabilitate”, care va avea loc în data de 12

România a urcat pe podium la toate categoriile Worldchefs European Grand Prix Rimini 2025
Echipa Națională de Bucătari și Patiseri a României a obținut rezultate excepționale la competiția European Grand Prix Rimini 2025, demonstrând talent, pasiune și excelență culinară

Chef Cezar Munteanu ales în două comitete ale WACS
Chef Cezar Munteanu, una dintre cele mai respectate figuri ale gastronomiei din România, a fost desemnat membru în două comitete cheie din structura Worldchefs pentru

Romania pe podium la S.Pellegrino Young Chef Academy: Alin Vădean câștigă premiul pentru Sustenabilitate
S.Pellegrino a anunțat premianții concursului S.Pellegrino Young Chef Academy din etapa regională a Europei de Sud-Est și Mediterană, dezvăluind câștigătorii celor trei categorii de premii,

Chef Bogdan Panaite, finalist Young Chef San Pellegrino 2024: „Bucătăria e locul unde pot să mă exprim, pot să fac ceea ce-mi place, chiar și în timpul liber”
În finala regională a Concursului S.Pellegrino Young Chef Academy, inițiativa globală ce are ca scop descoperirea și îndrumarea celor mai promițători și talentați tineri bucătari,

Chef Alin Vădean, finalist Young Chef San Pellegrino 2024: „Bucătăria e locul unde pot să mă exprim, pot să fac ceea ce-mi place, chiar și în timpul liber”
În finala regională a Concursului S.Pellegrino Young Chef Academy, inițiativa globală ce are ca scop descoperirea și îndrumarea celor mai promițători și talentați tineri bucătari,