ICEP Hotel School

Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism a dezvoltat o serie de parteneriate strategice cu entitati educationale, care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, in vederea promovarii educatiei de profil de calitate. Alaturi de partenerii nostri, dezvoltam programe, oferim burse, organizam cursuri sau folosim baza logistica disponibila pentru pregatirea echipelor nationale de bucatari si cofetari.

Adresa: Strada Gramont Nr. 38, Bucuresti 
Telefon: 0773797075

Pagina de Facebook

Înființată în 2012, Școala Hotelieră ICEP este prezentă în trei orașe (București, Iași și Cluj-Napoca) și este membră a Icepworld Group, un grup educațional internațional cu o puternică reprezentare în SUA, Marea Britanie, Spania, Franța, Germania, Turcia și România.

Acreditată de Ministerul Educației din România, școala organizează programe educaționale în domeniul ospitalității în 5 subdomenii principale:

  • Patiserie &Culinar

  • Management hotelier

  • Recepție hotelieră

  • Food & Beverages Management

Locații: 

  • Strada Gramont 38. Bucurest (România)

  • Strada Sfântul Andrei 15A. Iași

  • Strada Mihai Veliciu 23. Cluj-Napoca

Scurtă descriere a programului său de patiserie: Școala hotelieră ICEP este organizatorul oficial și exclusiv în România al masterclass-urilor susținute de mari bucătari precum Nina Tarasova, Dinara Kasko și Ksenia Penkina, Antonio Bachour sau Amaury Guichon.

Alte facilități: Într-o zonă rezidențială din București, dispune de un laborator de patiserie de 200 m2, dotat cu cuptoare, mașină de temperat ciocolata, matrițe de silicon, mese de marmură și multe alte ustensile profesionale.Lucrează cu ingrediente premium datorită partenerilor săi, care sunt branduri de top din domeniu, precum Valrhona, Cacao Barry, Belcolade, Ravifruit și Elle & Vire.