Miercuri, 11 iunie 2025, la Hotel Continental din Suceava (Strada Mihai Viteazul 4), ne revedem în cadrul conferințelor regionale ANBCT, începând cu ora 09.30. Evenimentul este urmat de sesiuni de live cooking și masterclass-uri, gândite pentru comunitatea de bucătari și cofetari ai ANBCT, dar și simpatizanți care vor să-și dezvolte mai multe abilități în bucătărie.
E momentul să construim împreună o asociație profesională puternică, unde networking-ul real și sprijinul pentru noile generații devin piloni de dezvoltare. Avem nevoie de idei noi, de leaderi implicați și de o voce comună care să repoziționeze gastronomia românească pe scena internațională, inclusiv prin participarea activă la WACS – ca jurați și competitori. Hai să schimbăm traiectoria domeniului, împreună!
Înscriere conferință CHEF FORUM SUCEAVA 2025
Program Chef Forum SUCEAVA 2025
09.30-10.00: primire participanți
10.00 – 10.30: masă rotundă ANBCT
10.30 – 11.30: Carmangeria Selgros de la profesionisti pentru profesionisti (demo culinar) cu Chef Emanuel Mocan
11.30 – 11.45: pauză de cafea
11.45 – 12.45: TABASCO® Sauce – Light Things Up cu Chef John Menumorut powered by Tabasco (Parmafood part of Aquila)
12.45 – 13.30: prânz
13.30 – 14.15: Păstrăvul în farfurie – gust și tehnică cu Chef Florin Popa powered by Cooperativă Agricolă Păstrăvul din Țara ta
14.15 – 15.00: degustare de ulei de măsline powered by Măslinescu




Locurile sunt limitate, astfel vă rugăm să confirmați participarea până la data de 10 iunie 2025 la adresa de e-mail: office@anbct-romania.ro sau pe următorul link de eveniment: https://forms.gle/Ffzco5R5ReXvWVqf9
Evenimentul este susținut de Selgros România, iar partenerii de ospitalitate sunt Continental Hotels, cu sprijinul Jidvei, Tabasco (Parmafood part of Aquila), Cooperativă Agricolă Păstrăvul din Țara ta și Macromex.