Marți, 13 mai 2025, la Hotel Continental Forum din Constanța (Strada Mircea cel Bătrân 39B-41), ne revedem în cadrul conferințelor regionale ANBCT, începând cu ora 09.00. Evenimentul este urmat de sesiuni de live cooking și masterclass-uri, gândite pentru comunitatea de bucătari și cofetari ai ANBCT, dar și simpatizanți care vor să-și dezvolte mai multe abilități în bucătărie.
E momentul să construim împreună o asociație profesională puternică, unde networking-ul real și sprijinul pentru noile generații devin piloni de dezvoltare. Avem nevoie de idei noi, de leaderi implicați și de o voce comună care să repoziționeze gastronomia românească pe scena internațională, inclusiv prin participarea activă la WACS – ca jurați și competitori. Hai să schimbăm traiectoria domeniului, împreună!
Program Chef Forum Constanța 2025*
* program în curs de actualizare
09.00-09.30: primire participanți
09.30 – 10.45: masă rotundă ANBCT
10.45 – 11.00: pauză de cafea
11.00 – 12.00: workshop ingrediente pentru meniul de sezon powered by Selgros
12.00 – 12.15: pauză de cafea
12.15 – 13.15: workshop bucătărie asiatică „De la tradiție japoneză, la inspirație internațională” cu Chef Cătălin Petrescu powered by Kikkoman (Parmafood part of Aquila)
13.15 – 13.45: prânz
13.45 – 14.15: workshop trenduri noi în cofetărie cu Pastry Chef Georgian Tufă
14.15 – 15.00: degustare de ulei de măsline powered by Măslinescu
Locurile sunt limitate, astfel vă rugăm să confirmați participarea până la data de 12 mai 2025 la adresa de e-mail: office@anbct-romania.ro sau pe următorul link de eveniment: https://forms.gle/quXGK2ymSyeYw2q57
Evenimentul este susținut de Selgros România, iar partenerii de ospitalitate sunt Continental Hotels, cu sprijinul Jidvei, Kikkoman (Parmafood part of Aquila) și Macromex.